El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
El llaç afectiu amb la nostra família es veu trencat, però el que no sabem és el viatge que anem a realitzar cap a mons inimaginables.
Un viatge on els plors i les angoixes quedaran enrere donant pas als somriures i sobretot a la diversió.
El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
Comença la nostra aventura: els cangurs ens fem grans!

9 d’oct. 2010

MOLTES FELICITATS CARLOS!!

HOLA A TOTS I TOTES!!EL PASSAT DILLUNS DIA 4 VAM CELEBRAR L'ANIVERSARI DE CARLOS. I CLAR, PENSAREU: QUÈ AQUESTS CANGURS NOMÉS FAN QUE CELEBRAR ANIVERSARIS?

NO ÉS AIXÍ, PERÒ ÉS QUE EN TENIM UN DARRERE DE L'ALTRE I QUAN UN CANGUR FA ANYS, HEM DE CELEBRAR-LO COM TOCA. AIXÍ QUE, COM US ANÀVEM CONTANT, EL DILLUNS CELEBRAREM EL TERCER ANIVERSARI DE CARLOS.

VAM DONAR LA BENVINGUDA A PATRICIA, LA MARE DE CARLOS, QUE PORTAVA UN GRAN PASTÍS AL QUAL COM JA VÉ ESSENT TRADICIONAL POSARIEM ELS LACASITOS. LA VERITAT ÉS QUE ENS AGRADEN TANT QUE MOLTES VEGADES NO PODEM ESPERAR-NOS A POSAR-LOS EN EL PASTÍS I ACABEN DINS LA NOSTRA PANXA.

AMB L'ESPELMA DELS 3 ANYS COL·LOCADA I UNES GANES INCREIBLES DE BUFAR, VAM COMENÇAR A CANTAR-LI "CUMPLEAÑOS FELIZ". DESPRÉS DE BUFAR, QUE PER POC ENS POSEM DINS DEL PASTÍS, PATRICIA ENS VA REPARTIR UN TROS DE PASTÍS I UN SUC A CADASCÚ I VAM ESMORZAR D'ALLÒ MÉS BÉ!!

A L'ENTRADA DEL PATI, VAM FER EL LLIBRE RECORDATORI AMB UNA MUNTANYA DE REGALS PER A CARLOS, MENTRE ELL CONFECCIONAVA LA CORONA D'ANIVERSARIS. DESPRÉS LI'L VAM DONAR I EL VAM PLENAR D'ABRAÇADES I MOLTS MOLTS BESETS!!

PD: MOLTES GRÀCIES A LA FAMÍLIA SAFONT PADILLA PER FER D'AQUEST DIA, UN DIA INOBLIDABLE PER A CARLOS. FINS LA PRÒXIMA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el vostre comentari!