El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
El llaç afectiu amb la nostra família es veu trencat, però el que no sabem és el viatge que anem a realitzar cap a mons inimaginables.
Un viatge on els plors i les angoixes quedaran enrere donant pas als somriures i sobretot a la diversió.
El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
Comença la nostra aventura: els cangurs ens fem grans!

9 d’oct. 2010

ELS PRIMERS DIES A L'ESCOLA!

HOLA FAMÍLIES! ANEM A CONTAR-VOS UNA MICA ELS NOSTRES PRIMERS DIES A L'ESCOLA.

COM JA SABEU HAN SIGUT UNA MICA DURS, PLORS A TOT ARREU, PIXERES D'EMOCIÓ I DE NO TANTA I MOLTES MÉS COSES QUE QUEDA DINS LA CLASSE PERÒ COM BÉ SABEU UN COMIAT SEMPRE ÉS DUR.

DESPRÉS D'UN MES, DE VEGADES, HI HA ALGUN PLOR PERÒ ELS SOMRIURES GUANYEN, PER TANT PODEM DIR QUE HEM SUPERAT EL NOSTRE PERIODE D'ADAPTACIÓ.

JA HEM COMENÇAT A TREBALLAR EL NOSTRE PRIMER PROJECTE DE TREBALL QUE S'ANOMENA "ANEM A ESCOLA" I ON ESTEM APRENENT MOLTES COSES COM: ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES, LES TAULES ON ESTEM ASSEGUTS I ASSEGUDES, ELS MESTRES QUE TENIM...PERÒ ENCARA ENS QUEDA MOLTA COSA. JA US ANIREM CONTANT EN ALTRES ENTRADES.

PERÒ NO SOLES TREBALLEM, SINO QUE TENIM TEMPS PER A LA DIVERSIÓ MITJANÇANT ELS NOSTRES RACONS. PER ARA EN TENIM TRES OBERTS PERÒ AL LLARG DEL CURS TINDREM MOLTS MÉS.

UN D'ELLS ÉS EL DEL JOC SIMBÒLIC ON CUIDEM ALS NINOS, FEM EL MENJAR A LA CUINA I FINS I TOT, PODEM CRIDAR A LES MARES QUAN ESTEM UNA MICA NOSTÀLGICS.

UN ALTRE ÉS EL DE LA PLASTILINA, ON FEM DES DE ROSQUILLETES DE COLORS FINS A ANIMALES DE TOTA MANERA. AIXÒ SI, DE VEGADES ENS CONSTA FER BOLES PERQUÈ LA PLASTILINA ES POSA DURA, PERÒ AMB L'AJUDA DE FELIPE ALGUNA QUE ALTRA FEM.

I PER ACABAR, TENIM EL DE LES CONSTRUCCIONS ON JUGUEM A CONSTRUIR TORRES O CASES INIMAGINABLES I FINS I TOT, A RECONÈIXER I MONTAR EL NOSTRE NOM.

QUÈ US SEMBLEN ELS NOSTRES PRIMERS DIES A L'ESCOLA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el vostre comentari!