El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
El llaç afectiu amb la nostra família es veu trencat, però el que no sabem és el viatge que anem a realitzar cap a mons inimaginables.
Un viatge on els plors i les angoixes quedaran enrere donant pas als somriures i sobretot a la diversió.
El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
Comença la nostra aventura: els cangurs ens fem grans!

23 de febr. 2011

UN ALTRE ANIVERSARI EN FEBRER!

I SI EL DILLUNS CELEBRÀVEM L'ANIVERSARI D'AYA, UN 22 DE FEBRER DE FA 4 ANYS NAIXIA A CASTELLÓ BALMA, AIXÍ QUE UN ALTRE DIA DE FESTA...

PREPARANT TAULA, VA VINDRE NOELIA A PORTAR-NOS EL PASTÍS EL QUAL PLENARIEM DE LACASITOS COM ENS AGRADA A NOSALTRES. AIXÍ QUE AMB L'AJUDA DE TOTS I TOTES VAM DECORAR EL PASTÍS D'UNA MANERA MOLT ORIGINAL.

DESPRÉS CANTAREM, CANTAREM I BUFAREM VARIES VOLTES FINS QUE ENS VAM QUEDAR SENSE ALÈ, JAJAJA!! AIXÍ QUE PER AGAFAR FORCES, VAM ESMORZAR DE BONA GANA EL PASTÍS I UN SUC.

A CONTINUACIÓ, VAM HAVER-LI DE FER EL LLIBRE DELS ANIVERSARIS ON CADASCÚ DIBUIXARIA UN REGALET PER A BALMA I AIXÍ QUAN SIGA GRAN PODER VEURE'LS.

FINALMENT I PER DEMOSTRAR-LI QUE L'ESTIMEM MOLT, VAM FER-LI ENTREGA DEL LLIBRE I VAM DONAR-LI MOLTS BESETS I ABRAÇADES!!

DES D'ACÍ AGRAIR A LA FAMÍLIA CUEVAS EDO PERQUÈ HAN FET D'AQUEST DIMARTS UN DIA MOLT IMPORTANT PER A BALMA, EL SEU PRIMER ANIVERSARI A L'ESCOLA DEL GRANS.

FINS AVIAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el vostre comentari!