El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
El llaç afectiu amb la nostra família es veu trencat, però el que no sabem és el viatge que anem a realitzar cap a mons inimaginables.
Un viatge on els plors i les angoixes quedaran enrere donant pas als somriures i sobretot a la diversió.
El primer dia d'escola ens canvia la forma de veure la vida i de veure'ns a nosaltres mateixa.
Comença la nostra aventura: els cangurs ens fem grans!

11 de des. 2010

VISITEM ELS BOMBERS I ANEM AL CINE!

HOLA A TOTS I A TOTES!!! AVUÍ ELS CANGURS HEM FET LA NOSTRA EIXIDA EN AUTOBÚS. ESTÀVEM MOLT PERÒ QUE MOLT CONTENTS A LA VEGADA QUE NERVIOSOS I ÉS QUE LES PRIMERES VEGADES SEMPRE PASSA AIXÒ.

DE CAMÍ CAP A CASTELLÓ CANTAREM, BALLAREM I FINS I TOTS, ENS VA DONAR TEMPS A VEURE UNA PEL·LÍCULA. ARRIBATS JA AL PARC DE BOMBERS ENS OBRIREM LES PORTES I COM QUE FEIA UNA MICA DE MAL DIA, VAM ESMORZAR DINS DEL PARC.

AMB LA PANXA PLENA, ERA HORA D'ESCOLTAR TOT ALLÒ QUE FAN ELS BOMBERS QUAN TENEN ALGUNA EMERGÈNCIA. ENS VAN CONTAR QUE ELS BOMBERS NO SOLEN APAGUEN FOCS, SINO QUE TAMBÉ SALVEN A PERSONES, ANIMALS...TAMBÉ VAM EXPLICAR-NOS L'UNIFORME DEL QUE DISPOSEN PER A QUE NO ES CREMEN.

DESPRÉS VAM PASSAR A VEURE EL LLOC ON TENEN TOTS ELS CAMIONS I ELS MATERIALS QUE NECESSITEN PER REALITZAR LES EMERGÈNCIES. I CLAR, PERQUÈ NO PROVAR A MUNTAR-SE A UN CAMIÓ BOMBER?


AIXÍ HO VAM FER.....COM A AUTÈNTICS BOMBERS I AMB LA SIRENA EN MARXA, VAM SIMULAR UN INCENDI EL QUAL ANIRIEM A APAGAR!! TOTA UNA AVENTURA PER A SER LA PRIMERA EXCURSIÓ, NO?

DESPRÉS DE LA VISITA AL PARC DE BOMBERS, VAM ANAR CAP A LA SALERA. ALLÍ VORIEM LA PEL·LÍCULA DE "LAS AVENTURAS DE DON QUIJOTE DE LA MANCHA". ASSEGUDETS, CALLADETS I EXPECTANTS VAM ESTAR DURANT TOTA LA PEL·LÍCULA ENCARA QUE DE VEGADES, HI HAVIA ALGÚ QUE FEIA ALGUNA BECAETA.

A CONTINUACIÓ, VAM ANAR A DINAR L'ENTREPÀ I TOT SEGUIT, A VEURE TOTA LA DECORACIÓ NADALENCA DEL CENTRE COMERCIAL!! JA ESTAN PROP LES FESTES DE NADAL!

I AIXÒ VA SER LA NOSTRA PRIMERA AVENTURA PER CASTELLÓ!! FINS UNA ALTRAAAA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar el vostre comentari!